3 Temmuz 2014 Perşembe

Evidea İle Banyonuzu Yenileyin

Banyolar, evin en fazla kullanılan mekanı olmasına rağmen dekorasyon sürecinde ihmal edilen ve sona bırakılan yerlerdir. Ancak günümüz dekorasyon trendlerinde banyo da en az evin diğer odaları gibi büyük öneme sahiptir.

Banyo Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Banyo dekorasyonunun en önemli aşamasını fayans seçimi oluşturur. Günümüzde birçok farklı fayans seçeneği vardır, ancak fayanslarınızı dekorasyonunuza hakim olmasını dilediğiniz renkte seçerseniz diğer adımlarda daha rahat edebilirsiniz.

Banyo dekorasyonunun ilk adımı olan fayans seçimini atlattıktan sonra banyo modelleri arasında seçim yapmaya çalışmalısınız. Klozet, duş perdesi, küvet ya da duş kabini gibi temel ihtiyaçların ardından, banyo setinizi seçerek dekorasyonunuzu büyük oranda tamamlayabilirsiniz. Ancak bu elbette sıradan bir dekorasyon olur. Bu nedenle dekoratif raflardan, renkli havlulardan, mumlardan ve elbette duvarlarınızı süsleyecek duvar sticker modellerinden faydalanmayı denemelisiniz.
 

Şuan piyasada birçok farklı duvar sticker modeli var. Özellikle de fayanslarınıza ve klozet takımınıza yapıştırabileceğiniz bu eğlenceli duvar stickerları sayesinde banyolarınız daha ferah ve eğlenceli bir al alabilir.

Eğer siz de banyonuzu dekore etmek istiyorsanız, mutlaka Evidea.com'un online alışveriş sitesinde bulunan ürünleri sipariş etmelisiniz. Çünkü Evidea'da birçok kaliteli ürüne uygun fiyat seçenekleri ile sahip olanın zevkini yaşayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder